EkonomiGündemManşet

ELEKTRİK FATURASI İSYANI DEVAM EDİYOR…

Bodrum’da elektrik faturalarına yönelik vatandaşların girişimleri sürüyor. Vatandaşlar, Bodrum İskele Meydanı’nda elektrik faturalarında düzenleme yapılması için imza topladı.

İlçede yüksek gelen elektrik faturalarının yeniden düzenlenmesini isteyen aboneler, İskele Meydanı Denizciler Derneği önünde imza topladılar. Ellerinde faturalarla gelen vatandaşlar, imza atarak destek verdi. Yüksek dağıtım bedellerine tepki gösteren abonelerden bazıları ‘Bu kadar yüksek dağıtım bedeli mi olur? Elektriği dağıtmaya helikopterle mi geliyorlar?’dedi.

Geçtiğimiz günlerde elektrik faturasını afişe bastırıp eylem yapan ve ardından faturalarda düzenleme yapılması için 5 bin imza toplayan İsa Deliaslan adlı vatandaş da imza kampanyasına destek vermek için geldi. Faturalarını bastırdığı 1 metrelik afişin üzerine büyük puntolarla “Yasal Soygun” yazdıran Deliaslan, bu afişleri İskele Meydanı’ndaki çeşitli yerlere yapıştırdı.

İmza kampanyasının başlatılması için girişimlerde bulunan İhsan Başaran adlı vatandaş, kendisine 880 TL elektrik faturası geldiğini, “Bunun zaten yarısı dağıtım bedeli, KDV gibi kalemler. Kullandığım elektrik bedeli 320 – 340 TL. Bunun için biz de vatandaşlık hakkımızı kullanıp gerekli mercilere şikayet etmek istiyoruz. Büyüklerimiz sesimizi duyacak diye düşünüyorum. Bodrum’da binlerce insan bu durumdan mağdur.”

Vatandaşların toplanan imzaları Bodrum Kaymakamlığına teslim edeceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu