GündemManşetSiyaset

ÖMER ÖZMEN: DP PARTİ HAREKETİMİZİN BAŞLANGIÇ NOKTASIDIR…

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ve yönetim kademesi, DP Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarete Başkan Ömer Özmen’in yanı sara yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Likoğlu, Mehmet Akbaba, Yener Çelik, Kadın Kolları Koları Başkanı Aydan Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanı Burak Gödekmerdan ve partililer katıldı. Diğer yandan ev sahipliğini Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Beysal başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerinden Murat Pahna, Anıl Danacı, Alp Erdoğan Necmettin Karahanlı, Halis Murat Etlik ve Fatih Efe yaptı. Toplantı da Bodrum siyasetinin duayenlerinden Beyler Koca’da hazır bulundu.

Ömer Özmen: Ortak değerlerimizle ortak politikalar üreteceğiz…

DP’nin ülke tarihinde çok önemli bir yerinin olduğu ifade eden Başkan Özmen, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletin adamaları diye ifade ettiği şahısların en önemlisi olan, merhum Adnan Menderes’in emaneti DP bizim için hep önemli bir siyaset noktası oldu. Gönül birlikteliğimiz her zaman daim oldu. Partimiz, muhafazakar demokratlarla hep çok yakın oldu. Demokrat Parti, AK Parti hareketinin başlangıç noktası olan en önemli kurumlardan birisidir. Bu seçim sürecinde de ortak değerlerimizle ortak politikalar üreteceğiz.” Dedi.

Ziyarete ev sahipliği yapan DP İlçe Başkanı Mustafa Beysal’da, “Bu ziyaretleri seçim zamanlarının dışına taşımamız lazım. Bodrum’la ilgili her konuda istişare yapmamız gerekiyor. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Beyler Koca: Belediye başkanları muhtarlar gibi seçilmeli…

Bodrum siyasetinin önemli isimlerinden Beyler Koca’da, “Partilerin yöneticileri keşke, yaşadıkları bölge için her konuda sık sık görüşüp, sorunları birlikte çözsünler. Günümüzde yerel yöneticilerin, siyasetçilerin birbirlerinin fikirlerine çok fazla tahammülü yok. Siyasi hayatımda her fırsatta dile getirdiğim şeyi sizlerle de paylaşmak istiyorum. Bence belediye başkanları, muhtarlar gibi seçilmeli ve davranmalı. Belediye başkanları toplumun tamamının belediye başkanı olmalı. Ama maalesef ki partiler, siyasi ayrımcılıklar ve tercihler hizmetin sağlıklı bir şekilde verilmesinde sıkıntılı durumları oluşturuyor.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu