GündemManşetSiyaset

O İDDİALARA CHP’DEN TEPKİ…

CHP ile İYİ Parti arasındaki Bodrum Belediye Başkan Adayı çalışmalarına yönelik medyada çıkan Mehmet Tosun formülü CHP Bodrum İlçe Başkanlığında ve aday adaylarında karşılık bulmadı.

CHP Bodrum İlçe Yönetimi adına CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bodrum CHP İlçe örgütü olarak 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde partimizin halihazırda üyesi olan aday adaylarımızdan birisiyle seçime gidilmesi gerek parti tabanı ve gerekse Bodrum kamuoyunun talebidir. Aksi durumda ilçemizde ciddi rahatsızlıklar yaratacağı aşikardır.

Ortada alınmış bir karar yokken, yani Parti Meclisinden bir karar çıkmadığı halde Bodrum kamuoyunda bir bilgi kirliliği yaratılmaktadır. Gerek medyada ve gerekse sokakta bu bilgi kirliliği ulusal basın yoluyla da yürütülmektedir.

Şu konunun net olarak bilinmesini isteriz; Bodrum’da Cumhuriyet Halk Partisinin parti üyesi olmayan adaylara ihtiyacı yoktur. Partimizin Bodrum’daki oy oranı % 51’5’dur. En üst karar organımız olan Parti Meclisinde bunu bildiğine ve partimizin aday adayları ile yola devam edileceği yönünde karar vereceklerine inancımız tamdır. Bununla ilgili olarak ilçe örgütümüz gerekli tavrı göstermektedir ve bu tavrı sonuna kadar gösterecektir.

Bütün bunların dışındaki tüm yazışmalar ve konuşmalar dedikodudan öteye değildir. Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe örgütü 31 Mart seçimlerinde parti üyesi bir arkadaşımızla yoluna devam edecektir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu