ManşetSpor

Hentbolda 4. Hafta Mücadelesi Bugün

Denizin Kızları Evinde Yenimahalle’yi Ağırlayacak

 

Bodrum Bayrağını Hentbol sahalarında gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu dördüncü hafta maçları kapsamında Bodrum’da Yenimahalle Belediyesi ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz aylarda HDI Türkiye Kupası’nı Bodrum’a getirerek gururlandıran, geçtiğimiz günlerde de Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Kupa mücadelesi için 2022-2023 sezonu şampiyonu Kastamonu Belediyesi Spor’u yenerek süper kupayı da evine getiren Armada Praxis Yalıkavak Spor, Ankara temsilcisi Yenimahalle por ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.

Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan mücadelede Denizin Kızları, seyircisinin desteğini sahada yine hissetmek istiyor. Geçtiğimiz haftayı BAY geçen ve maç eksiği ile 2 puanla ligin 6. Sırasında yer alan Armada Praxis Yalıkavak Spor’un bu yılki hedefi şampiyonluk.

Siz de Denizin Kızları’na şampiyonluk yolunda destek olmak için, 16 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’de Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan karşılaşmaya davetlisiniz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu