GündemManşet

BODRUM ENGELLİLER SAĞLIK VAKFI BİR DUAYENİ MİSAFİR ETTİ

“Bir Yudum İnsan” programı ile hafızalarda yer eden gazeteci,  yazar, program yapımcı ve belgeselci  Nebil Özgentürk ve Bodrum Sianji Otel  sahibi Recai Çakır, eski dönem Yönetim Kurulu Üyemiz Can Pulak, işadamı Gürol İnan ile  Bodrum Engelliler Sağlık Vakfını ziyaret etti.

Özgentürk, Özel öğrencilerimizin Engelsiz Müzik Atölyesine konuk olup birlikte ritm yapıp, şarkı söyledi. Vakıf binasını ve Atölyelerini tek tek gezerek, verilen hizmetler ve yapılan atölye çalışmaları ve yapılan etkinlikler konusunda yetkililerden bilgi alan Özgentürk, “çocukların atölye çalışmalarından, verilen rehabilitasyon ve özel eğitim hizmetlerinden çok etkilendiğini” ifade etti   engelli öğrencilerin ürettiği mozaik ve seramik çalışmalarını dikkatle inceledi. 

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Can Ekşi ve Ülker İnan ve eski dönem Yönetim Kurulu Üyesi Can Pulak ‘ın da bulunduğu ziyarette Özgentürk” zihnimle, kalbimle çok huzurlu hissettiğim bir yer, insana insan olduğunu hatırlatan ve rehber olan bu yeri ziyaret etmekten mutluluk duydum” dedi.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Akkaya; “Değerli bir duayeni misafir etmek bizim için onur, Türkiye’nin yakın geçmişine ışık tutan, farklı bölgelerde yaşanan hayatları ve göremediklerimizi topluma gösteren başarılı gazeteci, yazar Nebil Özgentürk’ün Vakfımızı ziyaret edip, çocuklarımız ve aileleri ile tanışması bizleri onurlandırdı. Büyük bir aile olan Türk ulusunun yetiştirdiği değerli sanat insanı Sayın Özgentürk’e, yine ailenin üyeleri Özel çocuklarımızı sevindiren bu ziyareti için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu