AsayişGündemManşet

VALİ CİVELEK YILBAŞINDA DA SAHADAYDI…

Muğla Valisi Esengül Civelek, vatandaşlarımızın yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için alınan tedbirleri yerinde incelemek üzere polis ve jandarma yol kontrol uygulama noktalarında denetlemelerde bulundu.

Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir, Menteşe Kaymakam Vekili Baha Başçelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’nın da eşlik ettiği denetlemeler sırasında, Vali Civelek güvenlik görevlilerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Muğla-Aydın ve Muğla Denizli Karayolunda bulunan yol kontrol uygulama noktalarını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Vali Civelek, görevi başındaki güvenlik görevlileriyle Muğla-Denizli ve Muğla-Aydın karayolunda seyahat eden vatandaşların yeni yıllarını kutladı.

Güvenlik güçlerinin gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini büyük bir fedakârlıkla yürüttüklerini ifade eden Vali Civelek,  yeni yılın ülkemiz, milletimiz için barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu