GündemHayatManşet

BODRUM’DA ANLAMLI ETKİNLİK….

“Asım’ın Nesli Akif’i Dinliyor” projesinin ilk paneli Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 82’inci yılında Bodrum’da yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy’un ve İstiklal Marşının yazılış öyküsünün daha iyi anlaşılması, hem milli mücadele yıllarını gem de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun daha iyi kavranarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla hayata geçirilen “Asım’ın Nesli Akif’i Dinliyor” projesinin ilk paneli Bodrum’da yapıldı.

Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezinde gerçekleşen panele Muğla Valisi Esengül Civelek, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ömer Faruk Karaşahin, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çelik, Gençlik Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, gaziler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu