GündemKültür SanatManşet

POLİS TİYATROSU BODRUM’DA

Bodrum’da sahnelenen ve oyuncularının tamamının polis oldukları ”Farkındayım Aldanmam” isimli tiyatro oyununun ilk seansını   584 ‘ü  ilköğretim okulu öğrencisi, 28 ‘i öğretmen olmak üzere toplam 612 kişi seyrederken, tiyatro oyununu setreden öğrenciler büyük coşku yaşadılar.

Muğla Valisi Esengül Civelek ‘inhimayelerinde Muğla  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum DestekliPolislik Şube Müdürlüğü koordinesinde ”Farkındayım Aldanmam ” isimlitiyatro oyunu Muğla İline davet edilmişti. İlk olarak Menteşe İlçesinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçeMilli Eğitim müdürlüğü ‘nün koordinesinde tiyatro oyunu sahnelenirken, Polis Eşleri Derneği Muğla Şube BaşkanıAysun Çetinkaya da polisleri bu anlamlı etkinlikte yalnız bırakmamıştı.

Bodrum’da sahnelenen ve tiyatro gösterisinin5. Seansı olan gösteri  öncesinde Menteşe İlçe Emniyet Müdürü aynı zamanda daMuğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz yaptığıkısa konuşmada Farkındayım Aldanmam isimli tiyatro oyununun Muğla İline MuğlaValisi Sayın Esengül Civelek ‘inhimayelerinde İstanbul İl Emniyet Müdürü Doktor Mustafa Çalışkan ve Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ‘nın destekleriyle getirildiğini dilegetirdi. Yılmaz ayrıca  ilköğretim okulu öğrencilerinekişisel güvenlikleri konusunda bilgilendirmelerde de bulunurken,tanımadıkları kişilerden hiçbir şekilde çikolata, şekerleme ve benzeri hediyeleri almamalarınıistedi.  Emniyet Müdürü yılmaz Bodrum İlçesindetiyatro oyununun  sahnelenmesindekiemeklerinden dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline de teşekküretti.

Bodrum Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu ‘nun da öğrencilerle birlikte seyrettikleri tiyatro oyunu sonrasında minik öğrenciler  polis abi ve ablaları ile bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Tiyatroya seyirci olarak katılan ilköğretim okulu öğrencilerinin mutlulukları gözlerinden okundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu