AsayişGündemManşet

HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği şafak operasyonunda Milas, Yatağan ve Datça ilçelerindeki çok sayıda inşaattan hırsızlık yaptığı belirlenen şebeke çökertildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı sivil ekipler ile Milas, Yatağan ve Datça İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışmasıyla gerçekleştirilen operasyonda, teknik takiple izlenen hırsızlık şebekesi üyeleri kıskıvrak yakalandı. 
Milas, Yatağan ve Datça’da yaşanan hırsızlık olayları üzerine harekete geçen jandarma, geniş kapsamlı çalışma ve titiz bir soruşturma yürüterek hırsızlık şüphelilerini tek tek tespit etti.
Ardından düğmeye basan jandarma, şafak operasyonu kapsamında; Milas’ta G.D., Z.D., İ.D., C.D., M.B. ve Y.B., Yatağan’da K.D., Ü.D., Y.D., Ö.D. ve Datça’da K.A. isimli hırsızlık şüphelilerini yakaladı. 
ÇALINAN MALZEMELER ŞÜPHELİLERİN EVLERİNDEN ÇIKTI
Şüphelilerin evinde arama yapan jandarma ekipleri, inşaatlardan çalındığı belirlenen kalıplar ve demir iskele, jeneratör, kaynak makineleri, av tüfekleri, elektrik ve telefon teli, ağaç motorları ve çeşitli malzemeler ele geçirdi.
ÇALINTI MALZEMELERİ SATIN ALAN ŞAHIS YAKALANDI
Ayrıca şüphelilerin çaldıkları demirleri ve malzemeleri Milas Sanayi Sitesi’nde M.K. isimli şahsa sattıklarını belirleyen jandarma, hırsızlıkla temin edilen malzemeleri satın alan M.K.’yı da gözaltına aldı. 
Zanlılar ifade işlemlerinin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edildi.
İnşaattan hırsızlık olaylarıyla ilgili hakim karşısına çıkarılan Y.D., İ.D., Z.D. ve M. K. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu