GündemManşetSiyaset

YAVUZ: BODRUM BELEDİYESİ DEVLETLE KOORDİNE OLAMIYOR…

Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Murat Naci Yavuz, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketi sonrasında yaptığı ziyaretler sonrasında Bodrum Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret etti.

Bodrum Sosyal Hizmet Merkezine yaptığı ziyarette kurum sorumlusu Hülya Baltutan’dan bilgi alan ve çalışmalarında başarılar dileyen Murat Naci Yavuz, “İki bin 700 nüfuslu Bodrum’dan 200 bin nüfuslu Bodrum’a geldik. Dağınık bir coğrafya da yaşadığımız Bodrum’da adres güncelleme konusu ve işaretleme konusunda sıkıntılar yaşanıyor. Buda sizlerin hizmetlerini yapmasında zorluklar yaratıyor düşüncesindeyim. Güvensiz bir belediye ortamı ve hizmet anlayışı yaşıyor Bodrum. Vatandaşın yerel yönetimi oluşturan hizmet birimlerine güveni kalmadı. Bodrum’da yerel yönetimin devletin kurumlarıyla işbirliği konusunda sorunları var. Koordinasyonu sağlayamıyorlar. Masa başından Bodrum’u yönetmeye çalışan yerel yönetim Bodrum’a ızdırap veriyor.” dedi.

Kurumun, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak sosyal hizmet müdahalesinin ve takibinin gerçekleştirdiğini ifade eden Hülya Baltutan’da, “Kurumumuz hizmetleri; çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı bireylere ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici, rehberlik ve danışmanlık odaklı sosyal hizmetlerin, hizmete erişim kolaylığı esasıyla bir arada ve gerektiğinde kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler ile işbirliği içinde sunulduğu hizmetleri kapsamaktadır. Bünyemizde toplam 8 meslek elemanı görev yapmakta olup, Bodrum’da yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını esas alarak, sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik çalışmalar yapmaktadır.” diyerek bilgilendirmede bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu