EkonomiGündemManşetTurizm

TURİZMCİLERDEN KOSGEB BİLGİLENDİRMESİ

Geçtiğimiz aylarda yönetime gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Yöre Temsil Kurulu(YTK) yetki bölgesindeki KOBİ’ler için bir bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

TÜRSAB Bodrum YTK Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aslan yaptığı açıklamada görevlerinin Türk Turizm’ine katkı sağlamanın yanı sıra,  Bodrum’da faaliyet gösteren firmaların bilgilendirilmesi ve desteklenmesi ile hizmet standartlarının yükseleceğini, bunun da turizme büyük katkısı olacağını düşündüğünü belirtti. Bu nedenle, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin geliştirilmesi ve desteklenmesine yönelik olarak düzenlenecek toplantıya Bodrum’da faaliyet gösteren tüm KOBİ’leri davet ettiklerini de sözlerine ekledi.

Yönetim olarak, kişi kurum ve kuruluş gözetmeksizin bölgeye yapılacak her türlü katkının Bodrum’a faydası olacağına inandıklarını da söyleyen Yüksel Aslan, bu nedenle TÜRSAB Bodrum YTK olarak, bu tür toplantıları sürekli olarak gerçekleştirmek istediklerinin altını çizdi.

“işletmelere verilen KOSGEB destekleri” başlığı altında, KOSGEB Muğla Müdürü Gökhan AKAYDIN ve KOBİ Uzmanı Derya DELİCE ALTUNBAĞ tarafından,  soru – cevap şeklinde gerçekleşecek olan bilgilendirme toplantısı 6 Kasım 2018 Salı günü saat 14.00’te TÜRSAB Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu