GündemHayatManşet

ŞEHİT AİLELERİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜNDE

Muğla’dan İstanbul’a giden Şehit Aileri ve Gaziler 15 Temmuz Hain darbe girişiminin canlı tanığı olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü ziyaret ettiler.

Muğla Valiliği himayesinde İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu gezi programı kapsamında Şehit Aileleri ve Gaziler İstanbul iline uğurlanmıştı. Valilik önünde düzenlenen uğurlama töreninde Vali Esengül Civelek, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve eşi, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve eşi, geziye katılan şehit  ve gazi yakınları tarafından uğurlanan şehit aileleri ve gaziler İstanbul ‘a gittiler.

İstanbul ‘da birçok tarihi turistik yeri ziyaret eden şehit aileleri ve gaziler, 15 Temmuz Hain darbe girişiminin canlı tanığı olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü ziyaret ettiler. Gezide ayrıca Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Miniyatürk, Panorama 1453, Yerebatan Sarnıçı, EyüpSultan Camii ziyaret edilip tekne ile Boğaz Turu yapıldı. 2 Günlük gezide Şehit Aileleri ve Gazilere Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Menteşe İlçe Jandarma Komutanı İlhan Evcimen, sağlık personeli, müftülük personeli,  polis ve askerler refakat ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu