GündemManşetMekan

ORTAKENT’İN YILDIZI DRAMALI

Bodrum Ortakent’teki Dramalı Rrestoran, her akşam farklı bir ses, farklı bir eğlence ve müthiş menüsüyle Bodrum akşamlarına renk getirdi. Canlı müziğin eşlik ettiği akşam yemeklerine zaman zaman nostalji, zaman zaman da jazz repertuarıyla keyif katan Dramalı, Bodrumluların gözde mekanları arasında çoktan yerini aldı bile! Yaz sezonunda hemen her akşam full çeken mekan, Bodrumluların olduğu kadar ünlülerin de tercihi…

Bodrum’da yaşayan ve zaman zaman bazı seçkin mekanlarda sahne alan ünlü şarkıcı Fedon da Dramalı’nın müdavimleri arasında! Fedon, geçtiğimiz cumartesi akşamı oğlu ve dostlarıyla birlikte Dramalı’daydı. Puslu ve güçlü sesiyle sevilen şarkıcı Hande’yi izleyen Fedon, ısrarlar üzerine sahneye çıkarak Hande Dönmez’le muhteşem bir düet yaptı. Fedon, Dramalı akşamında konuklara kendisiyle özdeşleşen şarkılarından oluşan mini bir de konser verdi.

HER AKŞAM BAŞKA BİR SAHNE…

Her akşam canlı müzik yapılan Dramalı, bu özelliğiyle Bodrum’da büyük bir fark yaratıyor. Çarşamba akşamı jazz, perşembe akşamı ise dillerden düşmeyen 45’liklerle nostalji rüzgarı Dramalı müdavimlerini mest ediyor. Buket Bengisu ve Doğan Kospançalı, Süreyya & Özgür sahnesinde mekan adeta hınca hınç doluyor. Dramalı’da, cuma akşamları Şelale Şehnaz Sam’la müthiş bir müzik ziyafeti konukları bekliyor. Cumartesi akşamı ise güçlü sesiyle Hande Dönmez sahnede. Yaz kış açık mekanda pazar günleri Burcu Durmaz ve ekibi sahne alıyor.

A PLUS HİZMET… ÇOK ÖZEL BİR KONUKSEVERLİK…

Mandalina bahçesi içinde, et restoranı konseptiyle müşterilerini ağırlayan Dramalı, açık ve kapalı oturma alanları ,sahnesi, barı ve elbette Atatürk köşesi ile bir marka olmuş vaziyette. Mekanın sahibi Mustafa Ataman, Ortakent’e kazandırdığı bu nezih ortamda her müşterisini büyük bir özenle ağırlıyor. A plus hizmet kalitesiyle çıktıkları yolda gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını söyleyen Ataman, yeşillikler arasında kaliteli müzik dinleyip eğlenmek ve gurmelere layık bir yemek deneyimlemek isteyen herkesi Dramalı’ya beklediklerini ifade ediyor.

Bu arada rezervasyon yaptırmanız konusunda sizi uyarmamız gerekiyor. Çünkü mekan yaz aylarını aratmıyor! Her akşamın ve sahne alan her sanatçının müdavimleri var. Bu arada “Dramalı Kahvaltı” da güne renkli ve güzel bir başlangıç yapmak isteyenler için gerçek anlamda bir mutluluk kaynağı, bizden söylemesi!

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu