AsayişGündemManşet

ÇALDIKLARI MALZEMELERLE YAKALANDILAR…

Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmada, çalıntı ziynet eşyaları ve Milas’ta daha önce bir evden çalınan çocuk montuyla birlikte yakalanan 5 hırsızlık şüphelisi adliyeye sevk edildi.

Milas’ta şehir merkezinde şüpheli davranışlar sergileyerek seyreden 35 ABZ 024 plakalı aracı takibe alarak durduran Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aracı ve içerisindeki A.Y., S.Y., K.Y., E.B. ve A.B. isimli şahısları mercek altına aldı.

Polisin titizlikle gerçekleştirdiği detaylı araştırmada 2’si kadın olmak üzere toplam 5 şahsın, İzmir’in Bergama ilçesinde, Manisa’da ve Milas’ta 2 ayrı evde yaşanan hırsızlık olaylarının firarileri olduğu belirlendi. Araçta da arama yapan polis ekipleri, daha önce Milas’ta bir evde yaşanan hırsızlık olayında çalınan 2 yaşındaki çocuk montunu ve beraberindeki ziynet eşyalarını da tespit ettikten sonra şüphelileri gözaltına aldı.
Çalıntı ziynet eşyaları ve montla yakalanan A.Y., S.Y., K.Y., E.B. ve A.B. isimli hırsızlık şüphelileri, polis merkezindeki ifade işlemlerinin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edildi.

Hırsızlık şüphelilerden A.Y. ve E.B. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, S.Y., A.B. ve K.Y. ise mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu