AsayişGündemHayatManşet

YAŞLI KADIN YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ

Bodrum-Turgutreis-Ev YangınıBodrum’da bir evde çıkan günün ikinci yangınıda yaşlı bir kadın dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Turgutreis Mahallesi Kadıkalesi Caddesi üzerindeki küçük bir evde tek başına yaşayan 76 yaşındaki Ayşe Demirkol çıkan yangında hayatını kaybetti. Rahatsızlığı nedeniyle yürüyemediği öğrenilen Demirkol’un ısınmak için kullandığı elektrik sobası devrildi.

Bir anda alevlerin kapladığı evden çıkan dumanları fark eden vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen alevler sonrasında yaşlı kadının cansız bedeni ortaya çıktı.

Yakup Demirtaş isimli bir vatandaş yaşananları şöyle özetledi:
“Evde elektrik sobasından yangın çıkmış. Yangın çıkınca yalnız olunca yaşlı kadın işte dumandan zehirlenmiş” dedi.

112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk muayenede yaşlı kadının dumandan zehirlenerek öldüğü anlaşıldı. Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Demirkol’un cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, Turgutreis eski belediye başkanı Hüseyin Süzen’in kız kardeşi olduğu öğrenilen Demirkol’unn yakın akrabaları tarafından ihmal edildiği iddia edildi. Yaşlı kadına her gün yemek götürdüğünü ifade eden Büşra Atılgan, Ayşe Demirkol hakkında şunları söyledi:
“Yaklaşık bir haftadır kendisini tanıyordum. Normalde buradaki köpekleri besliyordum. Teyzenin ağlamasını duydum ve yanına geldim. Oturduk tanıştık bana “anne” dememi istedi. Kendisine her gün yemek getiriyordum. Kendi başına yaşamını sağlayamıyordu. Şeker hastasıysı ve yürüyemiyordu.” dedi.

Atılgan, yaşlı kadın için iki defa Muğla Sosyla Hizmetleri arayarak yardım istediğini ancak gelen giden olmadığını ve konu ile ilgili şikayette bulunduğunu söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu