GündemManşetSpor

ULTRA MARATONDA BODRUM DAMGASI

Bodrum’da üçüncüsü düzenlenen BodRUN Ultra Maratonu’nda dereceye girenlere ödülleri verildi…

Belediye Trafo kafede düzenlenen törende, Milli antrenör ve aynı zamanda duayen gazeteci Yaşar Anter, eşi ve sporcusuna aynı kürsüde kupalarını vererek bir ilke örnek teşkil etti..

Anter Yaptığı açıklamada; “Atletizm ve spor gerçekten insanları mutlu ve sağlıklı yapan en önemli unsurlardan biri. Yetiştirdiğimiz sporcuların kupa madalya alması rekor kırması biz antrenörler ve Türk atletizmi için gerçekten gurur verici. Bu kezde cumartesi günü Bodrum’da yapılan Bodrun Ultra Dağ Maratonu 10 km koşusunda eşim ve sporcum aynı anda kürsüye çıktı .Yarışmanın 10 km genel klasman kategorisinde yüzlerce büyük ile birlikte mücadele eden ve 3 yıldır çalıştırdığım 12 yaşındaki Elif Irmak Ömeroğlu birinci olurken aynı yarışmada 54 yaşındaki eşim Fatma Özkan Anter 3. Olarak aynı anda kürsüye çıkıp kupalarını aldılar. Aradaki yaş farkı tam 42 yıl. İşte sporun güzelliğide burada. Yaşın ne önemi var ister çocuk ister büyük ister master sporcu olun önemli olan sağlık ve sağlıklı nesilleri birlikte yetiştirmek, bu gurur tablosunu bana yaşatan ödüllerini verdiğim sporcum Elif ve eşim Fatma’ya teşekkür ediyorum” dedi…

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu