GündemManşetSiyaset

KAYNAR’DAN İDDİALI ADAYLIK BAŞVURUSU

Adaylık başvuru süresinin dolmasına rağmen Ak Partide Bodrum Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Göltürkbükü eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar için ilçe binasında basın toplantısı düzenlendi. Kaynar basın toplantısında, “Bodrum’un kaybedecek zamanı yok 40 bin oyum garanti” dedi.

Parti binasında düzenlenen adaylık açıklamasına İlçe Başkanı Ömer Özmen Aday aday adayları Tahir Ateş Murat Naci Yavuz ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının başında bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ömer Özmen,. Yerel seçimler yaklaştı, 5 yılın nasıl hızlı geçtiğini gördük. Önceki yıllarda seçilenlerin sorunları çözemediğini, Bodrum’un sorunlarının daha da birikerek bugünlere geldiğini maalesef görmekteyiz. Ak Parti belediyeciliği bir sistem belediyeciliğidir. Sorunları çözmede tek adres Ak Parti belediyeciliğidir.Bodrum halkının da tercihini bu yönde kullanacağını ümit ediyoruz. Hizmet yarışında ben de varım diyen aday arkadaşlarımızı   tebrik ediyor, aday adaylığının hayırlara vesile olmasını diliyorum.”  dedi.Aday adaylığını açıklayan Halil İbrahim Kaynar Bodrum’un artık kaybedecek zamanı yok bakın 5 yıldır hizmet alınmıyor çöpler toplanmıyor. Artık zaman Ak Parti Belediyecilik zamanı Bodrum potansiyelin %20’sini  kullanıyor  % 80 kullanmıyor. Bodrum’un hak ettiği potansiyeli kullanmak için çalışacağız. 20 yıldır hizmet ettim biz bu işi biliyoruz, hepimize görev düşüyor – hep birlikte çalışıp Bodrum’u hak ettiği değeri vereceğiz. Bodrum’un 5 yılda çok şey kaybettiğini belirten Kaynar Bodrum bozuk bir araba gibi alt takımları çökmüş artık yenilemenin zamanı geldi eğer bize görev verilirse bunu başaracağız. Buradan şunu söylemek istiyorum çalışıyorum ve 40 bin oy garanti ediyorum dedi.

Dün sona eren aday adaylık başvurusu ile birlikte atama yapılacak mı sorumuza ilçe başkanı Ömer Özmen, “bu genel merkezin takdirindedir. Yarın elektronik ortamda temayül yoklaması yapılacak” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu