GündemHayatManşet

EMNİYETTEN POLİS AMCA KÜTÜPHANESİ

Emniyetten Polis Amca KütüphanesiMuğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe Milli Eğitim Müdürlüğü Dumlupınar İlkokulu Müdürlüğü ile ortaklaşa Polis Amca isimli çocuk kütüphanesi teşhir ediliyor.

2017 -2018 Eğitim ve öğretim döneminin sorunsuz olarak başlayarak yine sorunsuz olarak tamamlanabilmesi amacıyla ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğla İlimiz ve İlçelerinde de birbirinden farklı güvenlik tedbirleri geçtiğimiz günlerde planlanarak uygulanmaya başlandı. Söz konusu güvenlik tedbirlerinin yanı sıra “Polis Dostunuz Arkadaşınızdır” fikrinin benimsetilerek polis vatandaş işbirliğinin dolayısıyla da devlet vatandaş işbirliğinin en üst seviyelere taşınması amacıyla bir dizi etkinlikler gerçekleştirilecek. Söz konusu etkinliklerden birisi de çocuk kütüphanelerinin teşhir edilmesi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, Dumlupınar İlkokulu hizmet binasında teşhir edilecek olan çocuk kütüphanesinin ismi “Polis Amca Çocuk Kütüphanesi” olacak.  Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa teşhir edilecek olan çocuk kütüphanesinde hikaye ve roman kitaplarının yanı sıra ansiklopediler, yerel gazeteler ve benzeri doneler ilkokul öğrencilerinin okumasına sunulacak. Dileyen vatandaşların güncelliğini kaybetmemiş yeni ve yıpranmamış çocuk kitaplarını kütüphaneye hibe edebilecekler bildirilirken kütüphaneye ilk kitabın Menteşe İlçesinin sevilen ve başarılı kaymakamı Caner YILDIZ tarafından hediye edildiği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu