GündemManşet

GAZETECİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI…

Muğla Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl Medya Başarı Ödüllerinin dağıtıldığı geleneksel Basın Gecesi’nde ödüller sahibini buldu.

Gecede, TRT spikeri Murat Can Canbay “Artık ben de Bodrum’da yaşayan bir gazeteciyim” dedi… Kendisine cemiyet rozetinin takılmasının ardından Bodrum masasına gelerek Bodrumlu görsel ve işitsel basın mensupları ile fotoğraf çektiren Canbay, “Artık haber peşinde hep birlikteyiz” şeklinde konuştu.

Cemiyet Başkanı Süleyman Akbulut, Muğla’nın en köklü basın meslek kuruluşu olan Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Basın Gecesinin daha zengin bir içerikle gerçekleşmesi ve bu etkinliklerin içine eğitim çağındaki gençlerin de katılımını sağlamak amacıyla takvim değişikliğine gittiklerini belirterek, cemiyet olarak medya sektöründe farkındalığı artırmak adına çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Medya Başarı Ödüllerinin dağıtıldığı geleneksel Basın Gecesi Muğla CNS tesislerinde gerçekleştirildi. Gecede Murat Can Canbay’a Cemiyet başkanı Akbulut tarafından yakasına rozeti takılarak hayırlı olsun denildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu