GündemKültür SanatManşet

GÜNGÖR DALAY’DAN 10 KASIM’A ÖZEL SERGİ

Bodrum’da yaşamını sürdüren gazeteci Güngör Dalay, 52 yıldır biriktirdiği 150 Atatürk fotoğraflarını sergiliyor.

10 Kasım Atatürk’ün Anma Günü etkinlikleri kapsamında Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açılan sergiye Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ile Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ve vatandaşlar katıldı.

Usta gazeteci Dalay, her yıl özel günlerde açtığı Atatürk fotoğrafları sergisini bu sene de vatandaşların beğenisine sunuldu. Fotoğrafları yakından inceleyen Kaymakam Yılmaz, Güngör Dalay’ı tebrik etti.

52 yıldan bu yana Atatürk fotoğrafları biriktirdiğini söyleyen Dalay, “Bütün Atatürk fotoğraflarını, hatta bende olmayanları da toplayıp bu sergiyi hazırladım. Sergim 150 fotoğraftan oluşuyor. Bu fotoğrafların saklaması çok güç. Fotoğrafların zarar görmemesi için tuttuğum evimi bile geniş tutuyorum. Bu fotoğrafların bozulmaması için ayrı bir çaba sarf ettim. 50 yıldır bu fotoğrafları bu şekilde korudum” dedi.

Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezindeki sergi bir hafta açık kalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu