GündemManşetSpor

KÜÇÜK TENİSÇİLER MUTLULUKLARINI BAŞKAN KOCADON İLE PAYLAŞTI

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Masa Tenisi Küçük Erkek Takımı, ilde kazandıkları ikincilik kupasıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Muğla’da yapılan 2017-2018 Sezonu Masa Tenisi Küçük Erkekler Şampiyonasından ikincilik ile dönen Bodrum Belediyesi Bodrumspor Masa Tenisi Küçük Erkek Takımı oyuncuları ve antrenörleri Başkan Kocadon’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Takım oyuncuları Erdem Şenterzi, Toprak Baykal, Ateş Salman ve Kuzey Özgül ile antrenörler Hüseyin Özgül ve Aras Akalan’ın katıldığı ziyarette B.B.Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve kulüp yöneticisi Hüseyin Gözütok da yer aldı.

Antrenör Özgül, Başkan Kocadon’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Sizlerin vermiş olduğu bu destekler ve her zaman yanımızda olduğunuzu bilmemiz, çocuklarımıza ayrı bir motivasyon katıyor. Küçük Takımlar Şampiyonasından kıl payı ikincilikle döndük ama önümüzdeki ay yine Muğla’da yapılacak olan Yıldızlar Takım Şampiyonasından birincilik ile döneceğimize inanıyorum” dedi.

Bodrum’da sportif faaliyetlerin geliştirilmesine önem veren Başkan Kocadon da takımı tebrik edip başarılar diledi. Başarının ilk şartının ise mücadeleyi sürdürmek olduğunu her bir sporcudan unutmamasını istedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu