AsayişGündemManşet

BAL VE ZEYTİNYAĞI HIRSIZLARI YAKALANDI

Geçtiğimiz günlerde, Milas’a bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan N.C. isimli vatandaşın deposunda muhafaza ettiği 200 litre zeytinyağı ve 150 kilogram balın çalışması sonucunda yapılan şikayetle polis herekete geçti.

Vatandaşın, Milas Emniyet Müdürlüğüne gelerek şikayette bulunmasıyla çalışma başlatıldı. Şüpheli şahısları kısa sürede tespit eden Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese yaptıkları şok baskınla hırsızlık şüphelisi H.İ.S’yi yakaladı.

Evde yapılan aramada kuru sıkı tabanca, motor ve şase numarası kazınmış motosiklet, çalınan zeytinyağı ve balın bir kısmıyla yakalanan zanlı ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı tarafından başka şahıslara satıldığı tespit edilen bir kısım zeytinyağı ve bal, geri alınarak sahibine teslim edildi.

Polisin titiz çalışmasıyla kısa sürede yakalanan zanlı H.İ.S mahkemece tutuklanırken, aynı olayda gözaltına alınan S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zeytinyağı ve bal hasat sezonuna girildiğini hatırlatan yetkililer, bu tür hırsızlık olaylarının yaşanmaması için vatandaşların depolarının güvenliğini kontrolden geçirmelerini ve herhangi bir şüpheli durumda hemen polise ihbarda bulunmalarını istedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu