AsayişManşet

Milas Belediyesinin Acı Günü

 

Milas- Bodrum karayolunda seyir halindeki Milas Belediyesi’ne ait 48 AFR 801 plakalı çöp kamyonu, Baharlı Kavşağı civarında henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Hızla çelik bariyerleri aşan kamyon, ardından alt yola uçtu. Kaza ihbarıyla sağlık ekipleri ve itfaiye olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri, kazada Milas Belediyesi personeli sürücü Süleyman Gökçe’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Feci kazada yaşamını yitiren Gökçe’nin yakınları sinir krizi geçirdi.  Ani vefatıyla herkesi yasa boğan Gökçe’nin naaşı, daha sonra morga kaldırıldı.

Gökçe için bugün Gökçeler Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, siyasi parti temsilcileri, belediye personeli ve Gökçe ailesi ile yakınları katıldı.

Gökçe’nin naaşı, cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi.

Sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,

“Başımız sağ olsun…

Elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz çalışma arkadaşımız Süleyman Gökçe’yi Gökçeler Mahallemizde son yolculuğuna uğurladık. 27 yaşında, ömrünün baharındaki Süleyman’ı mesai arkadaşlarıyla birlikte gözyaşlarıyla toprağa verdik. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyorum.” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu