AsayişGündemManşet

MİLAS KOM’DAN SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Milas KOM Grup Amirliğince 3 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 810 şişe kaçak içki, 660 paket kaçak sigara ve kaçak alkol yapmakta kullanılan malzemelerle yakalanan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Milas’ta alkol satan bayilerin şikayetleri ve ilçe genelinde düğün ve eğlence mekanlarına sahte rakı ile viski satıldığına dair şikayetler üzerine çalışma başlatan Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Milas Grup Amirliği ekipleri, şüphelileri tam 6 ay takibe aldıktan sonra İstanbul, Aydın, Bodrum ve Milas’ta eşzamanlı operasyon düzenledi.

İmalathane olarak kullanılan mekanlara baskın düzenleyen polis, toplamda 810 şişe viski ve rakıdan oluşan sahte kaçak içki, 660 paket kaçak sigara, sahte içki üretiminde kullanılan 3,5 litre sahte rakı, 1 litre etil alkol, 72 adet doldurmaya hazır vaziyette boş rakı şişesi, 144 adet içki şişesi kapağı ve 12 sayfa içki etiketi, kapak mührü aparatları ele geçirdi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan B.B, C.B, H.K, A.B , U.K, A.T, T.Y, K.K, E.A, M.Z.Ş. ve Y,E.B. isimli şüpheliler, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu