AsayişGündemManşet

KAYIP KADIN ÇOCUKLARIYLA KAÇARKEN YAKALANDI

Bugüne kadar yasadışı yollardan Yunan Adalarına kaçmaya çalışan göçmen ve fetöcülere Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı ama böylesi ilk defa oluyor…

Ortakent-Yahşi Mahallesi Kabakum plajından içerisinde çocuklarında olduğu bir grubun lastik botla denize açıldığı ve arızalanan botun sürüklendiği ihbarını alan Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ile polis ekipleri, karadan ve denizden kurtarma çalışması başlattı.

Sahil Güvenlik ekipleri, rüzgarla sürüklenen yaklaşık iki metrelik lastik bottaki hepsi Türk 3’ü çocuk 5 kişiyi, Çelebi Adası önlerinde kurtardı. Güvenli bir şekilde bota alınan bu kişiler, ifadeleri alınmak üzere Sahil Güvenlik Komutanlığına götürüldü.

Öte yandan polis ekipleri olayla ilgili bir kişinin ifadesine başvurmak üzere emniyete götürdü. Polis ayrıca, sahilinde içerisinde benzin bidonu, dürbün ve çocuk eşyalarının da olduğu bir otomobilde de inceleme yaptı.

Olayla ilgili yapılan soruşturmada, Botta bulunan kadının Balıkesir Emniyet Müdürlüğünce kayıp şahıs olarak arandığı müracaatın eşi tarafından yapıldığı tespit edildi. Kadının birlikte olduğu adamla ve çocuklarıyla yurt dışına kaçmak için bota bindikleri öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu