GündemKültür Sanat

DOĞAYA DÖNÜŞ

dogaya donus (7)Bodrum Sanat Galerisi’nde Ressam Tamer Şahinoğlu’nun kişisel sergisi sanatseverlerle buluştu.  Sanatçının resim yapmaya meraklı  minik bir hayranı olan Çağla Çağlar açılışta Şahinoğlu’na bir buket çiçek verdi.  Hayranının bu jestini çok beğenen sanatçı, fotoğraf çekilmek isteyen  Çağla  Çağlar’ı kırmayarak basın mensuplarına beraberce poz verdiler… 

Ressam Tamer Şahinoğlu  “Doğaya Dönüş” konsepti ile sanatseverlere Bodrum sanat galerisi’nde buluştu. Açılışa sanat dünyasından yoğun bir katılım oldu. Galerinin sahibi Zeynep Çavuş, sergiye ilginin yoğun olması bizi çok mutlu etmiştir. Bu serginin devamında, 23 Nisan tarihinden sonra yine bir çok ünlü sanatçımızla galerimizde sizleri sanat ile buluşturacağız” dedi.

ŞAHİNOĞLU “DÜNYA BİZE GELECEK NESİLLERDEN EMANET”

Sergide sanatçı Tamer Şahinoğlu, 13 adet tuval üzerine akrilik ve 37 adet kağıt üzerine suluboya resimlerini sergiledi. Ressam 1989’dan itibaren yurt içi ve yurt dışı bir çok karma sergiye katılmış, istanbul’da da kişisel sergilerini açmış. Resme naif anlayışıyla yaklaşan Şahinoğlu çalışmalarından bahsederek; “Eserlerimde yaşadığımız dünyanın, bir sonraki nesillerin bizlere bir emaneti olduğununun unutulmaması gerektiği mesajını iletiyorum. Doğanın korunması ve yaşamının sürdürülebilmesi için herkesin bu konuda üzerine düşeni yapmasının önemini de hatırlatırım. Resimlerimde özel yaşamımdan imgelerimi ve tabiatın varlıklarını naif duyarlılıkla bir araya getirdim. Ayrıca bugün, gelecek nesillerden Çağla isimli minik bir hayranım  sergide tablolarımı beğendiğini söyleyerek bana bir buket çiçek hediye etti. Gelecek neslimizin bu davranışından çok mutlu oldum” dedi.

SANAT DEVAM EDECEK…

Sergi açılışının ardından konuklar için bir kokteyl düzenlendi. Şahinoğlu’nun eserleri 23 Nisan tarihine kadar Bodrum Sanat gelerisinde gezilebilir.  Sanat hayatına Kasım 2015’de katılan Bodrum sanat Galerisi bundan sonraki kişisel sergilerine Doğu Çankaya, Bedia Dipşo, Yavuz Tanyeli, Mustafa Altıntaş, Musa Köksal gibi Türkiye’nin önde gelen ressamlarıyla devam edecek

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu