GündemManşet

Başkan Aras’tan O İddialara Cevap

Belediye Başkanına Ağır Suçlamalar Atılmıştı

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında bugün bir yerel sitede yayımlanan yazıda, Aras hakkında çetelerle iş birliği yaptığı iddia edilmişti.

Konuya ilişkin olarak açıklama yapan Başkan Aras, kamuoyu bilgilendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

“Belediyemizde 2022 yılı Nisan ayından günümüze devam etmekte olan denetimlerle ilgili Müfettiş iddiaları ve bu iddialara bağlı soruşturma talepleri ile ilgili olarak ortada kesinleşmiş bir soruşturma izni kararı ve kesinleşmiş yargı hükmü yoktur. Fakat, sistemli olarak aleyhime yayın yapan bir yerel sitede bugün yazılan köşe yazısında; Bodrum Belediye Başkanı olarak benim eli silahlı mafya mensuplarıyla ilişkide olduğum, bu kişilerle çete kurduğum ve bu çeteyi azmettirerek aleyhimde yayın yapan kişinin yakınlarına saldırı düzenlettiğim iddia edilmektedir.

Öncelikle, bu mesnetsiz iddialar nedeniyle büyük bir üzüntü duyduğumun kamuoyu tarafından bilinmesini isterim.

Hayatının 30 yılını Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yöneticilik yaparak geçirmiş bir insan olarak eli silahlı mafya çeteleri ile birlikte anılmam ve onları saldırıya azmettirmem hayatın doğal akışına aykırıdır. İddia sahipleri kötü niyetlidir.

Bu tür olayları hayatım boyunca kınadığım gibi bahsi geçen fiziki müdahale olayını da şiddetle kınıyorum. Faillerinin de bir an önce yakalanarak adalete teslim edileceğine inanıyorum. Ancak, bana yöneltilen silahlı mafyalarla iş birliği içinde olduğum, talimat vererek çete kurduğum ve iddia sahibinin yakınlarına saldırı için azmettirdiğim yönündeki akıl almaz, gerçek dışı iddialar hakkında yargı sürecinin başlatıldığını, kamuoyunun bilgisine sunarım.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu