EğitimGündemKültür SanatManşet

BODRUM’DA ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI PROJE

Uğur Anadolu Lisesi Öğrencileri Engelli çocuklar için yapılması planlanan çocuk parkına destek olmak için ’’özgürlüğe adım adım’’sloganıyla biraraya gelip film çektiler.

Özel Bodrum Uğur Anadolu Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri’’özgürlüğe adım adım’’sloganıyla başlattıkları tekerlekli sandalye projesine destek sağlamak için,’’Vampire&Hexen’’isimli,Türkçe alt yazılı Almanca filmi hayata geçirdiler. Filmin galası Bahçeşehir Kolejinde 10 Ekim 2018 Çarşamba günü yapılacak.Yapılacak galaya tüm Bodrum halkı davetli.

Peter Müller’in cadılar, hayaletler ve canavarlarla dolu karanlık dünyasını anlatan hikayesini filme uyarlayan Uğur Anadolu Lisesi Öğrenci ve Öğretmenleri filmi hem yönettiler,hem oynadılar. Planladıkları sahneleri ders dışındaki zamanlarında çektiler.

4 ay süren çalışma sonunda bitirilen filmin konusu kısaca şöyle:

Peter muhteşem bir hayat sürerken, kıskanç bir cadı tarafından lanetlenerek kontluğu elinden alınan ve 200 yıl kadar tabutta kilitli kalan bir vampirdir. 2018 yılında Müller ailesinden birkaç kişi tesadüfen onu bulur ve artık özgür bir vampir olur. Makamını ve intikamını almak için yaşadığı malikaneye geri dönen Peter, bildiği, tanıdığı her şeyin, içinde yaşadığı zamanın değiştiğini keşfedecektir. Yeni ailesine ve hayatına uyum sağlamaya çalışırken aklındaki tek hedef onu lanetleyen cadıdan intikamını almaktır.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu