GündemManşetSpor

AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Türkiye ile birlikte dünyanın dört bir yanından sporcuyu ağırlayan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nın açılışı 28 Eylül’de yapılan Profilo 5K Yarı Dayanıklılık Maratonu ile yapıldı. Profilo’nun davetlisi olarak şampiyonaya katılan Güney Afrikalı ultra maraton yüzücüsü Carina Bruwer de 133 yüzücü ile birlikte kulaç attı.

Muğla Valiliği’nin himayesinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ile iş birliği ve koordinasyonu kapsamında, Bodrum’da gerçekleştirilen 9. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası tüm heyecanıyla başladı. 28 – 30 Eylül tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştirilecek şampiyonanın ilk yarışı Profilo 5K Yarı Dayanıklılık Maratonu oldu.

Profilo’nun davetlisi olarak Türkiye’de bulunan Güney Afrikalı ultra maraton yüzücüsü Carina Bruwer’in katılımıyla gerçekleşen yarışta, 134 yüzücü kulaç attı. Profilo Yarı Dayanıklılık Maratonu’nu genel klasmanda erkeklerde Oleg Astanin 1., Necip Buğra Engin 2. ve Özkan Dizar 3. olarak bitirirken; kadınlar da 1. Carina Bruwer, 2. İmren Uyar ve 3. de Bahar Atamer oldu. Kazananlara madalyaları Profilo Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin tarafından takdim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu