AsayişEğitimManşet

Ekipler Okul Çevrelerinde Denetimde

İl Genelinde Denetimler Devam Edecek

 

Yeni eğitim- öğretim döneminin başlamasıyla birlikte il genelinde Polis ve Jandarma ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Özellikle okul çevrelerinde ve servis araçlarında gerçekleştirilen denetimlerin devam edeceğinin belirtildiği açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“2023 – 2024 Eğitim – Öğretim yılının 11 Eylül 2023 günü başlaması ile birlikte İl J.K.lığı Asayiş ve Trafik Timlerimiz tarafından sorumluluk sahamızda bulunan okullarda görevli öğretmen ve öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde eğitim öğretim faaliyetlerini icrası hedeflenmiştir.

Bu kapsamda; Trafik Timlerimiz tarafından servis araçlarının denetimi ile servis şoförlerinin kontrolleri yapılmış, Asayiş timlerimiz tarafından okul çevresi bulunan internet cafe, kahvehane, oyun salonları, alkollü içki ve sigara satışı yapılan işletmelerde gerekli kontroller yapılarak öğretmen ve öğrencilerimizin güvenli eğitim ve öğretim ortamının sağlanması için tüm tedbirler alınmıştır.

Muğla İl J.K.lığı olarak eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerimizin güven içerisinde eğitimlerine devam etmesi için denetim, kontrol, eğitim ve seminere aralıksız devam edilecektir.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilimiz merkezinde “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetimi” yapılan uygulama sonucunda; 133 şahıs sorgulanmış, 29 okul çevresi, 4 metruk bina, 70 umuma açık yer, k-11 servis araçları denetiminde 41 araç kontrol edilmiştir. “

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu