ManşetSpor

Bodrum FK, İzmir’den 1 Puanla Döndü

Zorlu Deplasmandan Puan Çıkardılar

 

Bodrum Futbol Kulübü deplasmanda konuk olduğu Altay’la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili futbol oynadıklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İkinci yarı istediğimiz gibi oynayamadık. Buna rağmen de müsabakayı kopartabilirdik. Maçın böyle bitmesi bizi üzdü” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 6’ıncı hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Altay’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Bodrum FK’da Gökdeniz’in sert vuruşunda top direkten döndü. Yeşil-beyazlı ekipte Aldair’in penaltı vuruşunda top ağlarlar buluştu. Yeşil- beyazlı ekip soyunma odasına 1-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Bodrum FK etkili oyununu sürdürdü. Maçın son dakikalarına doğru Altay, Zeki’nin golüyle beraberliği yakaladı. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonuçla 16’ncı sıradaki Altay 4 puana ulaştı. Bodrum FK ise 11 puanla 5’inci sıraya düşüp 3’te 3 yapma ve 2’nci sıraya yükselme şansını kaçırdı.

MAÇIN BÖYLE BİTMESİ BİZİ ÜZDÜ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İlk yarısını çok iyi oynadığımız domine ettiğimiz çok pozisyona girdiğimiz ve sadece bir gol bulduğumuz maçın ikinci yarısında maalesef doru oyunu oynayamadık. İkinci yarı da istediğimiz gibi oynayamadık. Buna rağmen de müsabakayı kopartabilirdik. Maçın böyle bitmesi bizi üzdü. Ama hep söylüyorum puan puandır. Biz de 1 puanımızı aldık ve önümüze bakacağız” dedi.

Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise “Bu hafta iyi çalışma yaptık ve bugün puan veya puanlarla ayrılırız diye konuşmuştuk. Fakat futbolda beraberlikte var. Galip gelseydik bizim açımızdan iyi olacaktı ve üst sıralara çıkacaktık. Bugünkü oyun, ileriye ışık verdi. Bundan sonranın devamında bu oyunumuzu oynarsak haftaya Giresun’dan da puan veya puanlarla döneceğimizi düşünüyorum. Umarım biz bu iyi oyunumuzu devam ettiririz” diye konuştu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

11. dakikada Gökdeniz’in ceza sahasının sol çaprazından çektiği sert şutta top yan direkten ters kanada doğru açıldı.
31. dakikada Celal, Arda’nın ceza sahasındaki müdahalesi sonrası yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.
34. dakikada Aldair, penaltı atışında topu filelere gönderdi. 1-0
48. dakikada sağ kanatta topla buluşan Salih, ceza sahasına girer girmez şutunu çekti ve top üstten dışarı çıktı.
71. dakikada Tolga’nın sağ kanattan kullandığı kornerde Ceyhun penaltı noktasının önünde yükselip kafa vuruşunu yaptı ve top üstten dışarı çıktı.
87. dakikada Ali’nin ara pasında Marco Paixao ceza sahası içinde topu kontrol ettikten şutunu çekti ve kaleci kornere çeldi.
88. dakikada sağ kanattan kullanılan kornerde ön direkte Paixao, kafa vuruşuyla arka direğe gönderdi ve topla buluşan Zeki, müsait pozisyonda topu ağlara gönderdi. 1-1

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu