GündemManşetSpor

YALIKAVAKSPOR İZMİR TEMSİLCİSİNE 29-24 MAĞLUP OLDU

hentbol_turkiye_kupasi (7)Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında temsilcimiz Yalıkavakspor  İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı.

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını baştan sona iyi bir oyun sergileyen İzmir Büyükşehir Belediyespor 17-9 önde tamamladı. İkinci yarıya daha istekli başlayan temsilcimiz Yalıkavakspor farkı kapatsa da İzmir Büyükşehir Belediyespor’a 29-24 mağlup oldu.

Türkiye Kupası 1. tur maçları Ankara, Rize, Muğla ve Balıkesir olmak üzere 4 ayrı merkezde 6 grupta oynanıyor. 22 takımın mücadele ettiği 1. tur müsabakalarında gruplarında ilk 2 sırayı alan 12 takım son 16 turuna yükselecek.

D Grubu’nda Pazar günü İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Anadolu Üniversitesi karşı karşıya gelecek. Kupadaki temsilcimizin ikinci maçı ise 29 Ağustos Pazartesi günü saat 13.00’de Anadolu Üniversitesi ile olacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu