GündemManşetSpor

BODRUMSPOR TRANSFERE NOKTAYI KOYDU

Bodrumspor_Arda_guler (1)-horzBodrum Belediyesi Bodrumspor 3 Eylülde Çatalcaspor maçı ile başlayacak sezon öncesi iki önemli transfer daha yaptı.

B.B. Bodrumspor, Antalyaspor altyapısında yetişen ve Antalyaspor’un PTT Ligindeki şampiyonluğunda kadroda bulunan 1995 doğumlu genç stoper Bahadır Öztürk’ü ve Gençlerbirliği altyapısında yetişen 1996 doğumlu genç forvet Arda Güler’i renklerine bağladı.

Antalyaspor ve Elazığspor’da PTT Ligi heyecanı yaşayan ve oynadığı karşılaşmalarda gösterdiği performans ile gelecek için umut vadeden bir oyuncu olan Bahadır Öztürk, B.B. Bodrumspor forması giymekten mutluluk duyacağını belirterek, “Hedefi olan bir takıma geldim. Takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen ve çıktığı U21 maçlarında gösterdiği performans ve attığı goller ile büyük beğeni kazanan Arda Güler ise, “ Çok iyi bir takıma geldiğimi biliyorum. Bu takımda forma şansı bulabilmek için var gücümle çalışacağım. İnşallah atacağım gollerle Bodrumspor’a katkı sağlamak istiyorum” dedi.

Her iki futbolcuyu da B.B. Bodrumspor’a kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “ Bu sene başta bizlere her türlü konuda destek olan başkanımız Mehmet Kocadon ve Bodrum halkına layık bir takım kurduk. Herkesi 3 Eylülde Bodrum İlçe Stadımızda oynayacağımız Çatalcaspor maçına davet ediyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu