EğitimGündemManşet

BODRUM’A DENİZCİLİK FAKÜLTESİ MÜJDESİ

Bodrum Deniz Ticaret Odası ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından alınan kararla Bodrum’a Denizcilik Fakültesi yapılacak.

Bodrum Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç ve Meclis Başkanı Ethem Özyurt, geçtiğimiz günlerde Muğla’ya gerçekleştirdikleri ziyarette, Muğla Valisi Esengül Civelek ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Hüseyin Çiçek’i makamlarına ziyaret etti. Yapılan görüşmelerde Bodrum denizcilik sektörü hakkında konular görüşülürken, rektör Çiçek ile yapılan görüşme sonrasında Bodrum’a müjdeli haberi Orhan Dinç verdi.

Başkan Orhan Dinç Muğla ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini belirterek, “ Muğla’da bir takım ziyaretlerde bulunduk. Önce vali hanımı ardından Bodrum için önemli bir proje için üniversitemizi ziyaret ettik. Sayın rektörümüzle yapmış olduğumuz görüşme sonucunda, Bodrum’a 4 yıllık bir Denizcilik Fakültesinin yapılmasına karar verdik. Çalışmaları birebir takip ederek, İçmeler’de yapılacak olan bu eğitim kurumunun bir an önce Bodrum’a kazandırılması için Bodrum Deniz Ticaret Odası olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu