HayatManşet

Engelliler Sağlık Vakfı’ndan Renkli Dokunuş

Akdeniz’in En Büyük Yelken Festivaline Bodrum'da

 

Bu yıl 34’üncüsü gerçekleştirilecek olan uluslararası deniz festivali American Hospital The Bodrum Cup’ta yarışacak yatların bayrakları bir kez daha Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Tarafından renklendirildi. 4 Ekim Salı günü 11:00’da başlayan bayrak boyama etkinliği, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal ve The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras’ın katılımıyla gerçekleşti.

Her yıl ekim ayının üçüncü haftasında yelken tutkunlarını birleştiren American Hospital The Bodrum Cup kapsamında yarışacak yatların bayrakları, 2016 yılından beri olduğu gibi bu yıl da Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın katılımıyla gerçekleştirilen bayrak boyama etkinliğinde renklendirildi. Etkinlik kapsamında boyanan yarış bayrakları, yarışçılara özel bir not ile birlikte armağan edilecek ve yarışlar başladığında rengarenk bayraklar yelkenlerde dalgalanacak.

American Hospital The Bodrum Cup, sosyal sorumluluk projeleriyle zenginleştiriliyor 

Her yıl farklı bir sosyal sorumluluk teması çerçevesinde organize edilen American Hospital The Bodrum Cup, 34’üncü yılında mavi ekonomiye işaret etmek üzere “Maviye Güç Katıyoruz” mottosuyla başlayacak. The Bodrum Cup Sosyal Sorumluluk Komitesi iş birliği ile gerçekleştirilen Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Bayrak Boyama Etkinliği de organizasyonun değerli sosyal sorumluluk projelerinden birisi olarak bu yıl yedinci defa hayata geçirildi.

“Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ile el ele vermekten büyük bir gurur duyuyoruz”

The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, “2016 yılından beri American Hospital The Bodrum Cup’ta yarışan yelkenlerin bayraklarına renk veren Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, bu sene de hayal ve mutlulukla bayraklarımızı boyadı. Büyük önem verdiğimiz sosyal sorumluluk alanında bu birlikteliğin bizim için önemi çok büyük olmakla birlikte, değerli Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın organizasyonumuzun bir parçası olmasından büyük gurur duyuyoruz. 15 Ekim’de başlayacak olan yarışlar, etkinlikler ve konserlerde de Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın keyifli vakit geçirmesini sağlayacağız.” dedi.

“Öğrenciler denizcilere umutlarını ve şans dileklerini ilettiler” 

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, “Öğrencilerimiz, velilerimiz, gönüllülerimiz, personellerimiz her yıl bu etkinliği büyük bir heyecan ile bekliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da misafirlerimizin ve destekçilerimizin katkıları ile festival tadında bir etkinliğin ilk gününü tamamladık. Öğrencilerimizin sosyalleşme sürecine katkısı yadsınamaz derecede büyük olan bu etkinlik bizler için çok değerli. Öğrencilerimize her yıl çevre okullardan gelen misafir öğrencilerimiz destek veriyor ve bayrakları hep birlikte keyifle boyuyorlar. Bu yıl da Marmara Koleji bizlere desteğini sundu. Marmara Koleji’nin 20 kıymetli öğrencisi ve vakfımızın 30 özel öğrencisi, kendi hayal güçleriyle renklendirdikleri bayraklar ile denizcilere umutlarını ve şans dileklerini ilettiler. Gerek fiziksel koşulları gerekse profesyonel kadrosu ile bugün dünya standartlarında hizmet vermekte olan vakfımız, özel gereksinimli bireylerimizin bağımsız olarak yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör firmaları ve American Hospital The Bodrum Cup gibi Bodrum markası organizasyonları ile iş birliği halinde çalışmalarını sürdürüyor. Toplumdaki farkındalığı artırma yolunda bizden desteğini esirgemeyen ve vakfımızın sesini duyurabilmesine vesile olan The Bodrum Cup kurucularına, yönetimine, sosyal sorumluluk komitesine, gönüllülerimize, destekçilerimize emekleri ve katkıları için çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu