ManşetSiyaset

Milletvekili Demir, Elektrik Yatırımları İçin ADM’yle Görüştü

Vatandaşların Sorunlarını İletti

 

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, bölgenin elektrik yatırımları için ADM Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu’yla görüşme gerçekleştirdi.

Muhtar buluşmaları kapsamında, vatandaşlar adına bölgenin sorunlarını dinleyen AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, bunun ardından kısa süre içinde harekete geçerek ilgili kuruluşların tepe yöneticileriyle görüşmeler gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Demir, Muğla genelinde artan enerji ihtiyacı dolayısıyla, elektrik altyapı hizmetlerinin daha etkili ve verimli sunulabilmesi için Demir, ADM Elektrik Dağıtım AŞ. Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu’nu kabul ederek bir görüşme sağladı. Pandemi koşulları nedeniyle açık bir mekanda gerçekleştirilen görüşmede Demir, Muğla ve ilçelerinin kırsalla birlikte yaşadıkları sorunlardan söz ederek gerekli tespitlerin yapılmasını rica etti.

Bayramoğlu, Demir’in ilettiği talepleri dikkatle not alarak çözüm önerileri üzerine hızlı ve kapsamlı bir çalışma başlatacaklarını söyledi.

Demir, Bayramoğlu’na sorunların tespiti ve eksiklerin giderilmesi için gerçekleştireceği çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu