GündemManşetSpor

ŞEN MİXLER SAHADA…

Bodrum’da ünlü simaların da katılımıyla “2. Şen Mixler Tenis Şenliği” başladı.

7-11 Ağustos tarihleri arasında Torba Mahallesi’ndeki Casa Dell Arte Otel tenis kortlarında gerçekleştirilen turnuvaya Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman, Finansbank CEO’su Ömer Aras, Sinema Sanatçısı Filiz Taçbaş, Emekli Tümgeneral Nejat Müldür’ün de aralarında olduğu 68 tenis sever mücadele ediyor.

Turnuvayı düzenleyen Zuhal Aydınlıoğlu, basın mensuplarına bilgiler vererek,”Bu turnuvanın ilkini geçen sene Ağustos ayında yapmıştık. Bu sene de Türkiye’nin dört bir yanından insan var. 2 tane kortta akşam saat 21.00’a kadar maçlar oynanacak. Cumartesi günü de final maçlarımız var. Herkesi davet ediyoruz. Tenisi sadece yaşadığınız yerde yapmazsınız. Tatilde de yapılan bir spor. O yüzden de biz bu turnuvayı burada gerçekleştiriyoruz. Gördüğünüz gibi herkes çok memnun.”

Turnuvaya ünlü isimlerin de katıldığını hatırlatan Aydınlıoğlu, “Onlar da tenisi çok seviyorlar. Benim davetim üzerine kırmadılar ve buraya geldiler. Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. şu anda 32 çift yani 64 kişi mücadele ediyor. Kırmadığım birkaç arkadaşım daha davetli. Toplamda 68 kişiyiz.” dedi.

Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman, turnuva ile ilgili Kent Haber’e yaptığı açıklamada, “Ben uzun yıllardır tenis oynuyorum. Bütün arkadaşlar burada. Benim yaşımdaki insanlar, benden daha genç insanlar burada mücadele edecek. Çok keyifli bir şey. Hareket içinde olmak çok keyifli bir şey.” diye konuştu.

Uzun yıllardır tenis sporu ile ilgilenen Sinema Sanatçısı Filiz Taçbaş da duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Bodrum’da ilk kez bir tenis turnuvasına katılıyorum. Bu kadar güzel insanları bir araya getirmek önemli bir iş. Bodrum’a çok sık gelmiyorum. Benim için bir değişim oldu. Burada 20 senedir görmediğim, çok eskiden birlikte oynadığım arkadaşlarımı gördüm. Çok sosyal bir spor olduğu için tavsiye ediyorum. Türkiye’de de tenis gelişiyor. Gençlerimiz güzel sonuçlar alıyor. Yurtdışında final, yarı finale kadar çıkabiliyorlar. Bunlar çok büyük turnuvalar değil ama o bile büyük başarı, önemli bir adım. İlerleyen yıllarda çok iyi tenisçiler çıkacak. Türkiye adına gençlerimiz umut vaat ediyor.”

Düzenlenen kokteylin ardından saat 16.30’da müsabakalar başladı. Turnuvada final maçları Cumartesi günü oynanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu