GündemMagazinManşetMekan

NÜKHET DURU’NUN ARDINDAN NECO’YU AĞIRLADLAR

Bodrum gece hayatına getirdiği farklı solukla kısa sürede Bodrum’da yaşayanların ve tatile gelenlerin en uğrak mekânı olan By Eskici Bodrum, Nostalji gecelerinde yine birbirinden ünlü şarkıcılara ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin en önemli söz yazarlarından ve aynı zamanda By Eskici Bodrum’un ünlü Dj’i Mehmet Teoman’ın misafiri olarak gelen bir döneme imzasını atan ve Türk Pop Müziği’nin yapı taşları olan şarkıcılarla hem müzik  yapan hem de sohbet ederek geçmişi yad eden Mehmet Teoman İlk olarak Nükhet Duru ile başladıkları bu konsept ile Dj kabininde geçtiğimiz gece Neco’yu ağırladı.

Müzik yaşamı boyunca birçok ünlü gurupta sanatını icra eden, Moğollar Gurubunun kuruluşunda yer alan ve Türk Pop Müziği’ne kattığı değerli eserleri ile bir döneme damgasını vuran Neco’nun ilk şarkılarından başlayan müzik yolculuğu, anıların da izleyenlerle paylaşılmasıyla, Türk Pop Müziği’nin geçmişini By Eskici Müdavimlerine yaşattı.

Neco & Mehmet Teoman Dj Performansları ve seçkisi ile By Eskici sahnesinde ’70 – ’80 – ’90’lara damgasını vuran şarkıların orijinallerinin, düzenlemelerinin ve remixlerinin yer aldığı bu muhteşem gecede By Eskici Bodrum müdavimleri, ünlü şarkıcının sesinden dinledikleri şarkılarla da coştular.

Oldukça kalabalık bir hayran kitlesinin katıldığı gecede Bodrum Basının temsilcileri de Türk Pop Müziği’nin geçmişine şahitlik ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu