GündemKültür SanatManşet

BAŞBUĞ YENİ KİTABINI İMZALADI

26. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı “Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Güç Odaklarının Mücadelesi” adlı kitabı için Bodrum’da imza günü düzenledi.
Turgutreis mahallesinde bulunan D&R, bu hafta sonu Türkiye Cumhuriyeti 26. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’u ağırladı. Başbuğ,”Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Güç Odaklarının Mücadelesi” adlı son kitabının imza gününde Bodrumlularla bir araya geldi. Turgutreis D – marinde bulunan D&R’da gerçekleşen imza gününe okurlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar kitaplarını Başbuğ’a imzalatmanın ve onunla söyleşi yapabilmenin mutluluğunu yaşadı. Okurlarıyla sohbet eden ve bol bol fotoğraf çektiren Başbuğ kitaplarını imzaladı.

Başbuğ kitabı hakkında gazetecilere de bilgi verdi. Başbuğ, geçmişi iyi bilmek gerektiğini ifade ederek, “Geçmişte ve şimdide fazla şey değişmiyor. Olaylar maalesef hep tekerrür ediyor. Aynı şeyler yaşanıyor. Bugünü, hatta yarını iyi anlayabilmek için her şeyden evvel geçmişi iyi bilmek gerekiyor. Özelikle bu, siyasetçiler açısından da yöneticiler açısından da çok önemli” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu