GündemMagazinManşet

INNA BODRUM’DA HAYRANLARINI COŞTURDU

Bodrum’da, tarihi Antik tiyatroda sahneye çıkan ünlü Rumen şarkıcı Inna, Ajda Pekkan’ın ‘Yaz yaz yaz’ şarkısını Türkçe seslendirdi. Konserde basın mensuplarına ilk iki parça için görüntü ve fotoğraf çekmelerine izin verildi.

Rumen şarkıcı Inna, konser öncesi basın mensuplarının röportaj taleplerini soruların önceden vermek şartıyla gerçekleşti.  Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Inna, Türkiye’yi ve Türkleri sevdiğini dile getirdi. Bodrum ve İstanbul’u da çok seviyorum . Türk insanı çok sıcakkanlı “ dedi.

Türkçe öğrenen Inna, sevilen şarkılarını seslendirerek dansları ile de beğeni topladı. Bodrum Antik Tiyatrosunu dolduran binlerce kişi ellerinde cep telefonları ile sürekli konseri kaydettikleri gözlendi.

Inna, sahnede kaldığı süre boyunca enerjisini bir an olsun düşürmedi. Kendisinseli dinlemeye gelen izleyicilerle sık sık sohbet eden ünlü yıldız, konser boyunca seyirci ile iletişim halindeydi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve danslarıyla herkesi kendine hayran bırakan Inna, hayranlarını coşturdu.
Inna’nın sevenlerine en büyük sürprizi ise Ajda Pekkan’ın ‘Yaz yaz yaz’ adlı şarkısı oldu. Inna şarkıyı Türkçe olarak seslendirirken, konseri izleyen yerli tatilciler de kendisine eşlik etti.

Bodrum Antik Tiyatro’da hayranları ile buluşan başarılı sanatçı daha sonra 21 Temmuz’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu, 22 Temmuz’da ise Altınoluk Amfi Tiyatro’da sahneye çıkacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu