AsayişGündemManşet

YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmeye çalışan Alkan Gür isimli vatandaş bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.
Kaza, saat 18.00 sularında Konacık Atatürk Bulvarı Beylikkırlar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 48 BN 200 plakalı aracıyla Turgutreis istikametinde ilerleyen Tayfun A., iddiaya göre, karşıdan karşıya geçmek üzere orta refujdan yola cıkan Alkan Gür isimli vatandaşa çarptı. Gür, çarpmanın etkisiyle karşı yöne fırlayarak refüjün yanında yere yığıldı. Kaza sonrası vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı vatandaşa müdahale etsede Alkan Gür’ün hayatını kaybettiğini belirledi.
Kaza sonrası büyükl bir şok yaşayan otomobilin sürücüsü Tayfun A. zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Tayfun A.’yı yanına gelen tanıdıkları ve polis ekipleri sakinleştirmeye çalışırken, Tayfun A. kazayı gözyaşları içerisinde anlattı. Bir ara yaşadığı şokun etkisiyle kriz geçiren Tayfun A. kaza yerine gelen yakınları tarafından sakinleştirildi.
Öte yandan kaza sonrası hayatını kaybeden Alkan Gür’ün kaza yerine yakın boş bir binada yaşadığı ve sokaklarda boş şişe toplayarak geçimini sağladığı öğrenildi.
1966 Doğumlu olduğu öğrenilen Alkan Gür’ün cenazesi savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, sürücü Tayfun A. ise gözaltına alındı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu