GündemKültür SanatManşet

5. ÇALIŞTAY SONA ERDİ

BSVBodrum Sağlık Vakfı Gamze Çarmıklı Sanat Atölyeleri’nde, 31 Ekim’de başlayan 5. Erkan Dülgeroğlu Sanat Çalıştayı 4 Kasım Cumartesi akşamı yapılan sergi ile son buldu.

BLUART Dijital Dekorasyon ana sponsorluğunda 5 gün süren çalıştayda bu yıl seramik başta olmak üzere tekstil ve özgün baskılar yapıldı. Farklı tasarımlar geliştirilebilmesi adına, seramik sanatçılarının yanısıra, tekstil tasarım, grafik tasarım, çini tasarım ve özgün baskı alanlarında çalışan deneyimli tasarımcı ve sanatçılar çalıştaya katıldı.

Sanatçılar, ana teması deniz, Bodrum ve mitoloji olan tasarımlarını seramik ürünler başta olmak üzere tişört, bez çanta gibi ürünlerin yüzeylerinde kullandılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, TOYO Ink, Maseksport, Modül Eğitim Araçları, Express Tekstil ve Otel’in katkılarıyla çalıştay eksiksiz bir şekilde tamamlandı.

Tüm yıl boyunca Bodrum Sağlık Vakfı Gamze Çarmıklı İş ve Sanat Atölyeleri’nde devam edecek olan Çalıştay Sergisi ve gravür sanatçılarından oluşan Engravist grubunun “Terapi” isimli gravür sergisinden elde edilecek gelirin tamamı Bodrum Sağlık Vakfı’nda eğitim gören öğrencilerin eğitimi için kullanılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu