GündemManşet

Bodrum’da Gazetecilerin Sesi Olacaklar

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti 1’inci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi 

 

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti 1’inci olağan genel kurulunu üyelerle birlikte gerçekleştirdi. Kurulda tek aday olan Eren Ayhan dernek başkanlığına seçildi. Bodrum’da meslek birlikteliğinin dayanışmayla sağlanacağını söyleyen Ayhan, “ Uzun zamandır yapmak istediğimiz ve bir arada olmak için çaba gösterdiğimiz cemiyetimizi büyük uğraşlar sonucu kurduk. Meslek dayanışmamız artık daha güçlü olacak” dedi.

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti 1’inci olağan genel kurulunu cemiyet binasında gerçekleştirdi. 20’den fazla üyesi bulunan Bodrum Gazeteciler Cemiyeti’nin genel kuruluna 16 üye katıldı. Yapılan kurul ile birlikte Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan oldu. Olağan genel kurulda ayrıca denetleme kurulu, disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri belirlendi. Gazetecilikte birlik çağrısı yapan Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan, “Bodrum’da gece gündüz demeden yazılı, görsel ve işitsel platformlarda kamu yararına hizmet veren basın emekçileri olarak bir araya gelmek bizler için gurur vericidir. Meslek sorunlarımız ve sahada yaşadığımız mücadelelerimiz artık birlik ve beraberlik içerisinde çözüme kavuşacaktır. Bodrum Gazeteciler Cemiyeti, birlik ve beraberlik için kurulmuştur. Bodrum’umuza hayırlı olmasını dilerim. Tüm meslektaşlarımızı dayanışmamıza davet ediyorum” diye konuştu.

İŞTE YÖNETİM KURULU LİSTESİ
-Eren Ayhan (Başkan)
-Ali Ballı( Başkan Yardımcısı)
-Selim Turan
-Fırat Akay
-Miyase Karlıova
-Selçuk Arslan
-Baran Akcan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu