AsayişGündemManşet

ŞÜPHELİLER ADLİYEDE…

Bodrum’da 22 Haziran gecesi bir eğlence mekanını önünde 2 kişiyi öldüren ve 4 kişiyi yaralayan şahıslar yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi.

Gümbet mahallesinde bulunan bir eğlence mekanı önünde 2 kişiyi öldüren ve 4 kişiyi yaralayan 5 şahıs Bodrum adliyesine sevk edildi. Adliye etrafında kuş uçurtmayan Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği adliye çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. 25 polis adliyenin etrafını kuşattı. Çelik yeleklerle adliyeye getirilen M.Ç, K.S.Ç, H.A, C.E. ve T.O isimli 5 şahıs 10 günlük gözaltı süresinin ardından hakim karşısına çıkarıldı.

Bodrum KOM Grup Amirliğinden edinilen bilgiye göre olayda kullanıldığı değerlendirilen 4 adet silahın ele geçirildiği ve şüphelilerin organize olarak hareket ettikleri öğrenildi.

10 gün önce Gümbet mahallesinde bulunan bir eğlence mekanı önünde silahlı saldırı meydana gelmişti. 4 kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda Ali Ekber Sürensoy ve Şarkıcı Hacer Tülin hayatını kaybetmiş, kapı önünde bulunan 4 kişi ise yaralanmıştı. Olayın ardından polis ekipleri 4 kişiyi Manisa’da kıs kıvrak yakalayarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirmişlerdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu