AsayişGündemManşet

GÜNÜBİRLİK KİRALAMALARA DİKKAT!!!

Gayri menkul danışmaları, günübirlik kiralamalar hakkında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerde bilgilendirildiler.

Geçtiğimiz günlerde Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi hizmet binasında yer alan konferans salonunda düzenlenen seminere Polis Merkez Amiri Komiser Fevzi Söztutar, Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yetgin ve dernek üyesi gayri menkul danışmanları katıldı.  

Seminer kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğünün 02.07.2019 tarih,2019/184 sayılı Kimlik Bildirme Kanununun 2.mad. Otel, Motel, Pansiyon vb. günübirlik kiralamalar ile ilgili Emniyet Görevlilerince geniş bilgi sunuldu.

Etkinlikte konuşan Komiser Fevzi Söztutar, güvenliğin olmadığı yerde turizmden bahsedilemeyeceğini vurgulayarak bu güvenliğin sağlanabilmesi için günübirlik kiralanan yerlerin kayıt altına alınmasını gerektiğine dikkat çekti. Söztutar, özellikle kaçak, terör bağlantılı ve aranan kişilerin böyle kayıtsız evlerde devletten saklanmaması için gayrimenkul danışmanlarının duyarlı olmaları gerektiğini ifade etti.  

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu