GündemManşetSpor

SİZ DE BU HEYECANA ORTAK OLUN

yalıkavak hentbol“Şampiyonluk Hayalimiz değil, amacımızdır.” Sloganıyla tamamı Yalıkavak’ta yaşayan genç kızların bir araya gelmesiyle kurulan Yalıkavakspor Hentbol Takımı, kendi evinde rakibini ağırlıyor.

2017-2018 Sezonu Hentbol Kadınlar 1.Lig 7’nci hafta mücadelesi için Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonunda Bursagücü Gençlik Spor ile karşılaşacak olan Denizin Kızları, Bodrumlu sporseverlerin desteğini bekliyor.

Sahaya ayaklarının tuzuyla inen Denizin Kızları, oynadıkları karşılaşmalarda bugüne kadar elde ettikleri başarıların bir tesadüf değil, çok çalışma ve hedefe doğru odaklanmanın eseri olduğunu vurgularken, seyirci desteğinin de küçümsenemeyecek katkısı olduğunu da belirtiyorlar. Bu nedenle Bodrumlu kadınları, sporseverleri ve taraftarlarını oynayacakları bu önemli karşılaşmaya davet eden Yalıkavakspor Hentbol Takımı,  12 Kasım 2017 saat: 14:00’te Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek bu büyük mücadelenin heyecanına tüm Bodrum’u ortak olmaya çağırıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu