GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, ULUSAL KULÜP LİSANSI ALMAYA HAK KAZANDI

Bodrum Belediyesi Bodrumspor TFF’ye yaptığı müraacat sonrasında Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazandı.
Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’nda aranan Sportif, Altyapı, Personel-İdari, Hukuki ve Mali kriterleri yönünden detaylı bir incelemneden geçen B.B.Bodrumspor, önceki gün TFF Kulüp Lisans Kurulunun yaptığı toplantı sonrasında Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan B.B.Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya şunları söyledi;
“Bodrumsporumuz bugün farklı bir gurur yaşıyor. Biraz önce kulübümüze gelen faksta TFF’de toplanan kurul sonrasında Bodrumsporumuz Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazandı. Bu Ulusal Kulüp Lisansını bir çok üst lig takımı alamadı, bizim ligimizde sayılı takımlar alabildi. Bu Ulusal Kulüp Lisansı nedir; Bodrumsporumuz TFF tarafından altyapısı, tesisleri, idari alanda, muhasebesel alanda denetlendi. 31.12.2017’ye kadar bütün sporcular ve personeline olan sözlerini tutmuş olduğunun muvafakatnamelerini TFF’ye teslim etti ve bu Ulusal Kulüp Lisansına uygun görüldü. Bu bizim için önemli bir gurur. Biz burada 3 tane şampiyonluk yaşadık, bir çok branşta Dünya şampiyonları çıkardık, bunları yaparkende kulübün ekonomisini dağıtmadık ve Bodrumspor sözlerini tutan bir kuliüp oldu. Bu gurur bizim hepimizin ve başta da belediye başkanımız Mehmet Kocadon’un ve Bodrumsporumuza destek olan sponsorlarımızın. Ben ve yönetim kurulu üyelerim başta başkanımız olmak üzere sponsorlarımızın desteğini iyi kullandık. Ekonomik bütçelerle iyi işler yaptık ve bu lisansı almaya hak kazandık. İnşallah Bodrumsporumuz yeni sezonda da TFF1. Lig’e şampiyonluğa oynayacak. Biz çok büyük olmayan ancak bu lig için iyi olan bir bütçeyi başkanımızla hep beraber yaptık. Bunun doğrultusunda takımımızın başına teknik direktörlük görevine Engin İpekoğlu gibi değerli bir hocayı getirdik. İnşallah Bodrumspoırumuz önümüzdeki günlerde de ödemesi gereken futbolcular olsun teknik heyet olsun ufak tefek ödemelerinide yaptıktan sonra, yine her zamanki gibi bütün sözlerini tutmuş bir şekilde yeni sezona başlayacak. Yeni yılın bütçesinide başkanımızla beraber omumomuza vererek Bodrumsporumuza sağlayacağız. Bodrum halkıda Bodrumsporu iyi günde kötü günde her zaman destekledi ve Bodrumsporumuz bu sene şampiyonluğa oynayacak ve ben Bodrum’da ki bu birlik beraberliğin her zaman her yere örnek olmasını diliyorum. Bu lisansı almaya hak kazanmamızı sağlayan bütün personelimize, yönetim kuruluna, bize her zaman desteğini esirgemeyen sponsorlarımıza ve Mehmet başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu