GündemManşet

DEDİKODULARA İTİBAR ETMEYİN!

bodrum-asılsız paylaşımlara dikkatAnkara’nın merkezinde yaşanan son terör saldırısının ardından özellikle sosyal medya üzerinden yayılan dedikodular halkı paniğe sevk ediyor.

Turizmin en gözde bölgesi olan, yaz sezonunda yerli yabancı çok sayıda turisti ağırlayan Bodrum üzerinden yapılan asılsız paylaşımlar vatandaşlar arasında huzursuzluğa neden oluyor.

Özellikle gün içinde bir facebook kullanıcısı tarafından yayınlanan, 21 Mart’ta Bodrum’a saldırı yapılacağı, Bodrum’a çoğu 47 plakalı bomba yüklü 20 aracın girdiği, eğitim, ibadet, turistik yerlere ve havaalanına saldırıda bulunulacağı hakkındaki paylaşımın gerçek dışı olduğu öğrenildi.

Resmi makamlardan ve emniyetteki yetkililerden edinilen bilgilere göre, ülkenin içinde bulunduğu ortamdan dolayı her türlü gerekli tedbirlerin alındığı ve alınmaya devam edileceği, bu ve benzeri paylaşımların gerçek dışı olduğu, insanları paniğe sevk ederek turizmi baltalamaya yönelik olduğu, Bodrum’a dair her hangi bir istihbaratın olmadığı bildirildi.

Facebook ve Bodrum’daki bazı whatsaap grupları içinde hızla yayılan paylaşıma vatandaşların itibar etmemesi istendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu