Manşet

Garaova Tarım Park’ta TÜLOV Gençleri Buluştu

TÜLOV 2. Gençlik Kampı Geçtiğimiz Hafta Tamamlandı

 

Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) ile Bodrum Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği TÜLOV 2. Gençlik Kampı 12-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bodrum Belediyesi’nin Etrim’deki Garova Tarım Parkında gerçekleşti. Kampa Türkiye’nin farklı illerinden 18-25 yaş arası öğrenciler katıldı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı. teması işlenen kampın zengin program içeriği ve çeşitli uygulamaları dikkat çekti.
Kampta Bodrum Belediyesi Tarım Okulu programı yanı sıra kültür gezisi, yüzme programı, dans gösterisi, belgesel gösterimi, film okuma, yapay zeka, çevre, iklim değişikliği, Avrupa Yeşil Mutabakatı, yazar Serpil Devrim ile söyleşi gibi seminer ve etkinlik programları düzenlendi.

Gençlik kampına katılanlara Bodrumun tanıtımı panaromik bir Bodrum turu yaptırıldı Ardından ise Yönetmenliğini Av. Remzi KAZMAZ’ın yaptığı ANTİK HALİKANASOSS BODRUM filmi gösterimi yapılarak film sonunda katılımcılarla Bodrumun Tarihi ve Kültürel yanları tartışıldı. Teorik ve uygulamalı tarım derslerinin yanı sıra civar köylerde yer alan yerel işletmeler ziyaret edildi. Yazar Serpil Devrim, kampa katılan öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirirken söyleşi sonunda hediye ettiği kitapları imzaladı.

Kamp programı 18 Ağustos 2023 tarihinde, TÜLOV Genel Başkanı Sn. Prof. Dr. Nurettin Demir, TÜLOV Muğla/Bodrum Temsilciliği başkanı Dr. Hasan Güventürk’ün ve misafirlerin katılımı ile düzenlenen sertifika töreni ile tamamlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu