AsayişGündemManşet

GÜVENLİK TOPLANTILARI TAKDİR TOPLUYOR

Muğla Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ‘nün sekretaryasını yaptığı Huzur Toplantıları vatandaşın takdirini toplarken, Muğla İlinin Türkiye ‘nin en güvenli illeri arasında olmasında büyük katkı sağlıyor.

Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir ve Menteşe İlçe Kaymakamı Caner Yıldız ‘ın başkanlığında düzenlenen Güvenlik Toplantıları Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ‘nın koordinesinde Muğla İli Menteşe İlçesine bağlı mahallelerde mahalle muhtarlıklarıyla ortaklaşa düzenleniyor. Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Karar, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Menteşe İlçe jandarma Komutanı Gürcan Özdilek ‘in de hazır bulundukları Güvenlik Toplantılarına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl  Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Türk Telekom İl Müdürlüğü,  Menteşe Menteşe Belediye Başkanlığı ,diğer kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden de temsilciler katılıyorlar. Mahalle halkının yoğun katılım sağladıkları Güvenlik Toplantılarında başta güvenlik konuları olmak üzere karşılaşılan sorunlar dile getirilerek ortak çözümler bulunuyor. Güvenlik Toplantılarında polis ve jandarma görevlileri tarafından başta hırsızlık suçları olmak üzere suç ve suçlularla etkin mücadele amacıyla çeşitli konularda bilgiler verilerek hazırlanan el broşürleri dağıtılıyor.

Yetkililer 2018 yılının ilk 6 ayında gerçekleştirilen Güvenlik Toplantılarına 950 mahalle sakininin katıldıklarını belirterek ileriki günlerde de toplantıların devam edeceğini belirtiyorlar.

Toplantıların düzenlendiği mahallelerdeki vatandaşlar ise , “Vatandaşla Buluşma” adı altında gerçekleştirilen ”Güvenlik Toplantıları” ile ilgili olarak memnuniyetlerini dile getirerek üst yöneticilerle beraber diğer kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelinerek problemlerin yerinde görülmesinden ve çözüme kavuşturulmasından duydukları memnuniyeti ifade ediyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu